Afdrukken
m.d.m.Bespaaradvies

m.d.m.Bespaaradvies

Expiration Date : -197 Days
Conditie: Uitstekend
Bezorgmethode: Levering
Wij zijn (top)partner van de internet-, tv- en (mobiele) telecom providers zoals de KPN, Ziggo, XS4All en de energieleveranciers zoals de NLE, Essent, Nuon, Engie en vele andere partijen.

Wij worden onder andere ingezet bij het informeren en ontzorgen van ondernemers, over de gewijzigde pakketten, het doornemen van de verschillende mogelijkheden en het opzetten van een energieplan ten behoeve van de Wet milieubeheer voor energie besparende maatregelen.Als onafhankelijk adviesbureau zijn wij in staat om u een eerlijk en neutraal advies te geven die aansluit bij uw wensen en eisen. Ook als u bij uw huidige leverancier wilt blijven kunnen wij ervoor zorgen dat u gaat besparen zonder over te stappen. Dit kunnen wij realiseren middels prijsafspraken die wij hebben gemaakt met de providers en de leveranciers. Aangezien deze afspraken een aanzienlijk voordeel voor u opleveren hebben wij hier ons verdien model aan gekoppeld. Wij vragen namelijk 20% van uw besparing. Hiermee creëren we een win, win situatie.U kunt klant blijven bij uw huidige leverancier alleen kunnen wij lagere tarieven voor u realiseren.

Overstappen is bij ons geen must, maar een optie.Graag kom ik vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

>>> Inloggen om alle contactdetails te bekijken <<<

Links Plaatsen

Contact RuilenRuil

  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Tel: +31 (0)6 43 050 300
  • KvK nummer: 71802371
  • BTW nummer: NL167871316B02
  • Rabobank: NL93 RABO 0330274651