Afdrukken
Van der Aa Onderhoud en Dienstverlening

Van der Aa Onderhoud en Dienstverlening

€ 25.00
Expiration Date : -197 Days
Prijs opties: Te koop
Vraagprijs: Conditie: Uitstekend
Bezorgmethode: Levering
Zonnepanelen schoonmaken voor beter rendement
Wanneer u al de duurzame keuze heeft gemaakt zonnepanelen aan te laten brengen op uw dak, wilt u hier natuurlijk wel het maximale uit halen. Wist u dat u door middel van de zonnepanelen schoonmaken niet alleen de uitstraling, maar ook het rendement bewaakt blijft? Van der Aa Onderhoud en Dienstverlening uit Weert staat klaar om uw panelen te reinigen!

Energie- en kostenbesparing
Door middel van duurzame energiebronnen zorgt u ervoor dat uw huis of kantoorpand op milieuvriendelijke wijze energie op kan wekken en dus minder belastend is voor het milieu. Niet onbelangrijk in een tijd waarin het beschermen hiervan steeds belangrijker is. Om dit nog eens extra te waarborgen, is uw zonnepanelen laten reinigen een perfecte optie. Schone panelen vangen namelijk nét dat beetje meer zonlicht en leveren daardoor meer energie op. Goed voor het milieu en goed voor uw portemonnee dus! Voor optimale energiebesparing laat u ongeveer tweemaal per jaar een professional langskomen om de zonnepanelen te wassen. Van der Aa Onderhoud en Dienstverlening is hierin uw specialist.

Milieuvriendelijke schoonmaak
De kracht van Van der Aa Onderhoud en Dienstverlening zit in onze ervaring, onze flexibiliteit en onze professionaliteit. Bij de zonnepanelen reinigen gaan we te allen tijde deskundig te werk en maken we gebruik van professionele, milieubewuste middelen. Door middel van osmosewater zullen we de zonnepanelen schoonmaken zonder deze te beschadigen.

Contact

>>> Inloggen om alle contactdetails te bekijken <<<

Links Plaatsen

Contact RuilenRuil

  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Tel: +31 (0)6 43 050 300
  • KvK nummer: 71802371
  • BTW nummer: NL167871316B02
  • Rabobank: NL93 RABO 0330274651