Afdrukken
Van Horne Hoeve, de Leukste Speeltuin en Kinderboerderij

Van Horne Hoeve, de Leukste Speeltuin en Kinderboerderij

Expiration Date : -395 Days
Van Horne Hoeve heeft een unieke combinatie van een sfeervol restaurant waar
(h)eerlijke en biologische gerechten worden geserveerd, een groot terras met aangrenzend een mooie grote overzichtelijke speeltuin en een ouderwets leuke kinderboerderij waar kinderen onze dieren mogen aaien en knuffelen. Ook hebben we een hele leuke nieuwe attractie: een echte helikopter!! Bij ons is het heerlijk vertoeven met vriendelijke bediening, gezelligheid, en leuk geprijsde hapjes en drankjes !

Dit mooie familiebedrijf is sinds januari 2014 weer terug in eigendom van de familie van Horne. Wij zijn een ideale locatie voor een gezellig dagje uit met de hele familie, maar ook als fiets-, wandel-, en ruiterstop. U kunt bij ons ook terecht voor uw familie- of bedrijfsfeest, kijk hiervoor bij 'feesten & partijen' !

De van Horne Hoeve ligt aan de rand van het natuurgebied "Weerter- en Budelerbergen" waardoor wij een ideaal rustpunt zijn in de vele wandel-, fiets-, en ruiterroutes die zich rondom onze locatie bevinden. Ook hebben wij een hele mooie wandelroute en een eigen fietsroute door de mooiste natuur waarbij u vertrekt en eindigt bij onze locatie!

Contact

>>> Inloggen om alle contactdetails te bekijken <<<

Links Plaatsen

Contact RuilenRuil

  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Tel: +31 (0)6 43 050 300
  • KvK nummer: 71802371
  • BTW nummer: NL167871316B02
  • Rabobank: NL93 RABO 0330274651